• 01.How to recontitute the recombinant proteinase K powder?
    Answer:

    Recommend reconstitute recombinant proteinase K powder in sterile water or 20mM Tris-HCl (pH 7.4~8.0), 1mM CaCl2, 50% glycerol at 20mg/ml.  Further dilutions can be made in another aqueous buffer.

  • 02.How to test the activity of recombinant proteinase K?
    Answer:

    The activity of recombinant proteinase K is tested by hemoglobin, and one unit is defined as the amount of enzyme that will hydrolyze urea-denatured hemoglobin to produce color equivalent to 1.0 µmol tyrosine per min at 37°C, pH 7.5.

  • 03.Is the recombinant proteinase K DNase and RNase free?
    Answer:

    Yes, it is.

  • 04.What methods do you use to detect DNase and RNase?
    Answer:

    We detect DNase with λ-DNA electrophoresis method and detect RNase with RT-PCR.

  • 05.What is the concentration of recombinant proteinase K solution? Are there any protective agents added?
    Answer:

    The concentration of recombinant proteinase K solution is 20mg/mL, and calcium and glycerin are added as protective agents.

  • 06.What is the price of recombinant proteinase K?
    Answer:

    The price depends on demand quantity and order times. But we can provide gradient quotation sheet like 10g, 50g and 100g. Price details can be negotiated.
     

  • 07.What is the production capacity of recombinant proteinase K?
    Answer:

    The capacity of recombinant proteinase K is about 80kg per month.

  • 08.Apart from DNase and RNase, do you detect other nucleases?
    Answer:

    No, we do not. If customers have any requirement, we could do it.

  • 09.What is the shelf life of recombinant proteinase K? How long can it be stored at room temperature?
    Answer:

    The recombinant proteinase K is recommended stored at temperature 2-8°C for at least 24 months. We do not recommend to store it at room temperature.

  • 10.What are the application areas of the growth factors products?
    Answer:

    Cell culture media and cosmetics.

Feedback

Wuhan Healthgen Biotechnology Corp.

Tel. +86 027 59301891 Ext 8015

Fax. +86 027 59403931

E-mail cjing@oryzogen.com

268 Shendun 5th Road, East Lake High-Tech Development Zone, Wuhan, China 430020

Copyright ® Wuhan Healthgen Biotechnology Corp. All rights reserved. Terms and Conditions of Use
鄂ICP备12013293号-3